Opis prozvoda: Profesionalni Meat Trimer Za Sečenje Mesa
Profesionalni Meat Trimer Za Sečenje Mesa.
- Odrežite i nasecite meso na filete kao profesionalac.
- Ako ste nekada imali prilike da vidite japansko jelo od tanko narezanog mesa Shabu-Shabu-u, bili ste verovatno zadivljeni kako je to isečeno i aranžirano, jer su komadi toliko fini i tanki da ih mogu rezati samo ljudi koji imaju tehniku.
- Ali s ovim jednim alatom, čak i oni koji nemaju dovoljno veštine mogu ga ovom tehnikom iseći poput japanskih majstora, pojesti ga kod kuće, i ne potrošiti puno novca, naravno.
- Osim što tanko reže meso, ovaj alat takođe može odvojiti masnoću od mesa, tako da je lakše i meso se neće mnogo trošiti.
- Da biste postigli najbolje rezultate, ohladite meso u frižideru pre upotrebe a zatim narežite nožem paralelno sa površinom za sečenje i filetirajte po želji.
- Dizajn alata vam omogućava da pravite paralelne rezove držeći jednu ruku na mesu radi veće bezbednosti.
- Savršeno za početnike i profesionalne kuvare i pogodno za pranje u mašini za sudove. Proizvedeno u Indiannapolisu, Indiana USA.
Karakteristike:
- Profesionalni Meat Trimmer Za Sečenje Mesa najbolje rezultate, ohladite meso u frižideru pre upotrebe na oko 38-42 stepena.
- Jednom rukom držite meso, a drugom podrežite oštricu paralelno sa površinom za rezanje.
- Dugo prolazite u odnosu na odsecanje masti.
- Za srebrnu kožu, prerežite masnoću ispod sloja.
- Koristite uređaj i za upotrebu sa svim mesom punim masnih naslaga, tj. grudima, svinjskim plećkama, slabinama, celom porterhausom i celim rebrima
- Meat trimmer se takodje često koriste i za kulinarske preduzetnike, posebno za restorane, hotele i druge vrste kulinarskih poslova.
- I većina onih koji koriste ovu mašinu su kulinarski preduzetnici iz prehrambenih oblasti koji koriste sastojke na bazi mesa, koji treba da budu isečeni i pripremljeni baš na ovaj način.
Ostalo:
- SPEC * Materijal sečiva: Nerđajući čelik * Materijal za rukovanje: nož *
- Veličina Meat trimmera : 17 cm x 8 cm
Pogledajte video: